Teambuilding activiteit

Teambuilding activiteiten in al zijn vormen van actief tot gezellig samenzijn. 
Onze 25 jaar ervaring voel je in ieder concept en maakt iedere keuze tot een geslaagde keuze.

Teambuilding voor grote groepen

Voor teambuilding met groepen tot 200 personen zijn onze Trophy of Highland Games een sterke keuze.
Met een doorschuifsysteem en centrale coördinatie van onze spelbegeleiders zorgen we voor een perfect verloop van jullie teambuilding met een grote groep.

Lees meer over onze teambuilding mogelijkheden voor grote groepen.

Teambuilding voor grote groep

Het versterken van de teamgeest binnen het bedrijf is een belangrijk onderdeel binnen de meeste organisaties. Een goed team werkt efficiënter en kan grotere uitdagingen aan hetgeen resulteert in betere prestaties en een aangenamere werksfeer. Wij maken graag een teambuilding op uw maat. Hier kunnen we vertrekken van enkele successformules voor een geslaagde teamuitstap.

Ons domein leent zich voor teambuilding activiteiten met 4 tot ca.300 personen en kunnen we aanvullen met catering en voldoende meeting faciliteit.

Een vaak voorkomende formule is een verwelkoming van uw gasten met een 'Goede morgen!'. Aansluitend een inspirerende meeting in een meetingzaal, op het gezellige terras of in de natuur. s' Middags voorzien we een lichte lunch en in de loop van de namiddag worden alle remmen losgelaten tijdens één of meerdere beproefde activiteiten. Afsluiten doen we met een afscheidsdrink of een gezellige BBQ.

Onze teambuildings zijn ontwikkeld om jouw team te versterken. Fun is een belangrijk onderdeel, maar om echt van teambuilding te spreken is er meer nodig dan enkel fun.

Leestip: Bij Kokima zijn teambuildings doordacht om het team te versterken

Catering bij Teambuilding activiteiten
 

Catering mogelijkheden

Combineer jouw teambuilding of uitstap met onze cateringmogelijkheden. Een gezellige BBQ, een Hamburger buffet of liever overheerlijke Pizza's?  

Bekijk onze Cateringbrochure als pdf bestand.

 

Meeting mogelijkheden

Na of voor de teambuilding nog een meeting plannen?        
Wij voorzien graag uw meeting bij ons ter plaatse zodat jullie naadloos van meeting naar teambuilding overschakelen.

Meer over onze meetingmogelijkheden.

 

Meeting Kokima De Kluis