Over Ons

Kokima is opgericht door Philippe Van de Weerd als outdoor activiteiten aanbieder. De trend werd gezet met attracties op verplaatsing en later aangevuld met een eigen outdoor terrein in Bokrijk, genaamd Bokrijk Adventure. Later kwam er een tweede outdoor park in Neeroeteren als vestiging bij.

In september 2012 heeft Yannick Van de Weerd zijn IT activiteiten als Agile teamcoach omgeruild naar Kokima als mede-vennoot.
Met twee doe je een stuk meer, want 1+1=3, en dat heeft Kokima de groei gegeven om van outdoor organisatie naar all-round teambuilding en feest organisatie te gaan.

Gesteund door meerdere gemotiveerde medewerkers kan Kokima blijven innoveren en groeien in het aanbieden van ongedwongen evenementen.

Wil je ons contacteren?
Graag, we kijken er naar uit!

Yannick Van de Weerd - yannick@kokima.be
Philippe Van de Weerd - philippe@kokima.be

Oh ja, denk jij misschien ons team te kunnen versterken? Laat het ons zeker weten want wij zijn alvast heel benieuwd. Een goede extra collega is meer dan welkom.

Family Business

Kokima is één famillie en dat voel je meteen als jij bij ons aankomt.
Hier ben je Welkom met een hoofdletter, en dat geheel op z'n Limburgs. 

We komen er eerlijk voor uit, wij zijn geen fan van kantoren met gesloten deuren met daarachter belangrijke 'meneren' en mevrouwen'.
In onze Kokima familie speelt iedere medewerker zijn rol met plezier en staat er een team om er steeds opnieuw een geweldig toffe dag van te maken.
Verkoopspraatje? Wel kom langs en ontdek het zelf!

Met de Congolese paplepel ingegeven

De roots van Kokima moeten we zoeken in Congo.
In het Lingala – het meest gesproken dialect in Congo – betekent Kokima ‘ontsnappen uit de dagelijkse sleur’. Een knipoog van Philippe die er geboren werd. “Al méér dan 25 jaar proberen we dit ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Bedrijfsreportage in Bedrijvig Limburg

In Bedrijvig Limburg van Voka verscheen een artikel over Kokima en hoe wij ons enthousiasme brengen naar klanten en medewerkers.

Download jouw kopie via deze link.

In 2022 verhuist Kokima naar "Hostellerie De Kluis" in Bolderberg om het om te toveren tot een nieuwe eventlocatie. De Kluis of ook wel het Lusthof genoemd kent een rijke en bewogen geschiedenis. Jose Cuppers schreef er zelfs een boek over "Zicht op Zee (van de Kluis)"