Teambuilding

Teambuilding in al zijn vormen van actief tot gezellig samenzijn. 
Onze 25 jaar ervaring voel je in ieder concept en maakt iedere keuze tot een geslaagde keuze.

Het versterken van de teamgeest binnen het bedrijf is een belangrijk onderdeel binnen de meeste organisaties. Een goed team werkt efficiënter en kan grotere uitdagingen aan hetgeen resulteert in betere prestaties en een aangenamere werksfeer. Wij maken graag een teambuilding op uw maat. Hier kunnen we vertrekken van enkele successformules voor een geslaagde teamuitstap.

Ons domein leent zich voor teambuilding van 10 tot 500 personen en kunnen we aanvullen met catering en voldoende meetingruimtes.

Een vaak voorkomende formule is een verwelkoming van uw gasten met een 'Goede morgen!'. Aansluitend een inspirerende meeting in het kasteel, op het gezellige terras of in de natuur, rond het kasteel. s' Middags voorzien we een lichte lunch en in de loop van de namiddag worden alle remmen losgelaten tijdens één of meerdere beproefde activiteiten-concepten. Afsluiten doen we met een afscheidsdrink of een gezellige BBQ.

Covid Safe Scan

Covid-Safe scan

Voor onze en jullie veiligheid doen we bij ieder evenement een Covid-Safe scan bij iedere bezoeker. Hou er dus ajb rekening bij dat we bij aankomst de QR code scannen en dit verifiëren met een identiteitskaart, paspoort, rijbewijs, ... .

Laat dit ook aan jullie genodigden weten, wij willen namelijk geen discussie bij aankomst.

Heb je de app nog niet?
Download deze via CovidSafe