Vrienden en Familie
KokiBar

Belevingsbar

De KokiBar is een belevingsbar waar je vrij kan bewegen en elkaar kan uitdagen met verschillende spellen.
Geniet van een heerlijke latte, stevige pint of verfrissende mocktail gecombineerd met spelplezier.

Drankenkaart

Een stevige pint, lekker wijntje, goede tas koffie en natuurlijk een mooi alcoholvrij aanbod met mocktail en alcoholvrije bieren.
Honger gekregen? Ter plaatse kan je ook Pizza bestellen die je deelt met jouw gezelschap of lekker voor jou alleen houdt.

Bekijk de drankenkaart online via onze online bestelmodule.

Zomers terras

Bij mooi weer geeft het terras alle rust om even na te praten na een wandeling, fietstocht of één van de Kokima activiteiten.
Hier mag je GENIETEN met hoofdletters schrijven.

Extra muzikale beleving

Live muziek geeft je evenement een extra dimensie. Daarom werken we geregeld samen met enkele muzikale artiesten waaronder John Joris en Jan Nonneman. Vraag zeker een vrijblijvende offerte voor uw event.

Reserveer onze gezellige KokiBar

in combinatie met één van onze concepten. Ideaal als verwelkoming van je gasten en/of als nadrink. We werken meestal met een 'OpenBar' formule waarbij de genodigden zichzelf à volonté kunnen bedienen aan ons zelfbedieningsbuffet.

In onze KokiBar kan je met je gezelschap ook vooraf reserveren om wat te eten zoals een knapperige Pizza, een gezellige BBQ of liever een Hamburgerbuffet?

Informeer zeker naar ons catering aanbod!

Plan je een bezoek met je vrienden, familie of collega's? Reserveer je uitstap op een dag naar keuze. Dit kan iedere dag, je bent niet beperkt tot het weekend.