Particulieren
Outdoor Wedding

Wij nemen geen nieuwe trouwfeesten meer aan zodat we nog meer kunnen inzetten op teambuilding en gezinsactiviteiten

Met de outdoor weddings als trouwfeest komt de Kokima beleving helemaal tot zijn recht. Op het ruime binnenplein maken we gezellige zithoekjes en staan drank- en foodstations met luxe streetfood verdeeld. Charmante stretchtenten en feestzalen op gelijkvloers zorgen dat de regen niet meteen een spelbreker vormt.
Voeg hier een swingende live band aan toe en je hebt een feest waar jullie als bruidskoppel en de genodigden nog lang van zullen nagenieten.

Luxe streetfood tijdens jullie trouwfeest

Het voelt heel casual en ongedwongen, het proeft ... culinair top.
Burgers met heerlijke sauzen, vis of vlees, boschampignonroomsoep, prachtig patisseriewerk, ... en dit samen met de uiterst vriendelijke bediening maken van jouw feest een memorabel gegeven.

Ceremonie buiten - Romantisch hoogtepunt van jullie trouwfeest

Ons binnenplein geeft het perfecte decor voor een ceremonie. Hier kan je als bruid royaal binnenwandelen richting aanstaande partner.
Bij minder goed weer hebben we ook binnenmogelijkheden. 

Magisch buiten dansfeest bij jullie trouwfeest

Liveband, dj of liever beide? We hebben contact met de beste DJ's en livebands voor jullie dansfeest.
Het binnenplein kan als locatie voor jullie dansfeest worden gebruikt. Uiteraard voorzien we ook graag een kasteelruimte hiervoor als je het dansfeest binnen wilt laten doorgaan.

Binnen mogelijkheid in Boho sfeer

Minder geschikt weer voor een Outdoor Wedding? Onze ruime kasteelzaal is volledig in het Boho thema ingericht voor jullie receptie en feest. Voor de ceremonie hebben we onze Raadzaal.
Kies voor een zorgeloos feest waar je kan kiezen tussen binnen en buiten met behoud van sfeer.

Outdoor Wedding of buiten trouwfeesten zijn onze specialisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u een garantie bieden voor een professionele aanpak. Ieder trouwfeest is anders en vraagt daarom méér dan enkel het verhuur van een locatie. Wij als Kokima kunnen u ondersteunen in de personalisatie van uw huwelijksfeest.

Wij hebben een heel open filosofie en dat merk je al van bij het eerste contact. Een voorstel van Kokima is duidelijk en transparant; zo rekenen wij geen meerprijs voor parking, energie, zaalkuis, ... omdat het vanzelfsprekend is dat dit mee inbegrepen is.

Catering mogelijkheden voor jullie trouwfeest

Graag een charmante BBQ of wil je gaan voor onze streetfood beleving?
Combineer naar hartelust uit onze cateringbrochure.

Download onze cateringbrochure

Covid Safe Scan

Covid-Safe scan

Voor onze en jullie veiligheid doen we bij ieder evenement een Covid-Safe scan bij iedere bezoeker. Hou er dus ajb rekening bij dat we bij aankomst de QR code scannen en dit verifiëren met een identiteitskaart, paspoort, rijbewijs, ... .

Laat dit ook aan jullie genodigden weten, wij willen namelijk geen discussie bij aankomst.

Heb je de app nog niet?
Download deze via CovidSafe