Bedrijfsevenement
Meeting

Natuur en rust zijn niet alleen belangrijke inspiratiebronnen voor nieuwe ideeën maar leggen ook de basis voor een geslaagde meeting. We organiseren uw meeting in de rust van natuur, in een unieke omgeving die een traditionele, klasssieke meeting een totaal nieuwe dimensie geeft.

Na een vermoeiende meeting kan je hier een waaier van activiteiten organiseren om alle violen weer gelijk te stemmen in een ontspannen sfeer.

Wij voorzien voor u en uw collega's een gepaste zaal met projectiescherm, flipchart, notitiebloks en stylos. Bij een speech voor een grotere groep voorzien wij een Bose® systeem zodat uw boodschap helder overkomt naar uw collega's.
Tevens zetten wij , indien gewenst, een klein drankenbuffet in de zaal zodat er ook tijdens de meeting een tas koffie, thee of water kan worden gedronken.

Prijsoverzicht

Wij zetten de meeting ruimte graag voor jou klaar volgens uw wensen.
Laat ons maar weten hoe je de meeting wilt vormen, in U-vorm, theater opstelling, cirkel, ... buiten in de natuur, ....

  Zonder dranken Met dranken*
Halve dag (max 4u) € 5,00** € 9,00**
Volledige Dag (max 8u) € 10,00** € 18,00**

 

* We voorzien in een klein buffetje koffie, thee en waters
** Vermelde prijzen zijn enkel in combinatie met een activiteit ter waarde van minstens € 35,00 per persoon, voor minimum 15 personen.

Goede morgen!

Ontvang uw collega's met een stevige kop koffie en stukje cake.
Niet iedereen komt steeds tegelijkertijd aan en door een half uurtje ontvangst te voorzien kan de meeting met iedereen aanwezig starten. Contacteer ons voor onze catering mogelijkheden.

 

Business meets focussed team

Na een meeting een gezamelijke teambuilding versterkt zo mogelijk de inhoud van uw meeting. Als één team zijn de meetingdoelstellingen immers vlotter realiseerbaar danwel individueel.