Bedrijfsevenement
Meeting

Natuur en rust zijn niet alleen belangrijke inspiratiebronnen voor nieuwe ideeën maar leggen ook de basis voor een geslaagde meeting. We organiseren uw meeting in de rust van uitgestrekte natuur, in een unieke omgeving die een traditionele, klasssieke meeting een totaal nieuwe dimensie geeft.

Na een vermoeiende meeting kan je hier een waaier van activiteiten organiseren om alle violen weer gelijk te stemmen in een ontspannen sfeer.

Wij voorzien voor u en uw collega's een gepaste zaal met projectiescherm, flipchart, notitiebloks en stylos. Bij een speech voor een grotere groep voorzien wij een Bose® systeem zodat uw boodschap helder overkomt naar uw collega's.
Tevens zetten wij een klein drankenbuffet in de zaal zodat er ook tijdens de meeting een tas koffie, thee of water kan worden gedronken.

Prijsoverzicht

Wij zetten de meetingruimte graag voor jou klaar.
Laat ons maar weten hoe je de meeting wilt vormen, in U-vorm, theater opstelling, circel, ... .

  Zonder dranken Met dranken*
Halve dag (max 4u) € 5,00** € 9,00**
Volledige Dag (max 8u) € 10,00** € 18,00**

 

* We voorzien in een klein buffetje koffie, thee en waters
** Vermelde prijzen zijn enkel in combinatie met een activiteit ter waarde van minstens € 30,00 per persoon, voor minimum 15 personen.

Goede morgen!

Ontvang uw collega's met ovenverse viennoiserie en een stevige kop koffie.
Niet iedereen komt steeds tegelijkertijd aan en door een half uurtje ontvangst te voorzien kan de meeting met iedereen aanwezig starten.

Ontdek deze en meer cateringmogelijkheden in onze brochure

Business meets focussed team

Na een meeting een gezamelijke teambuilding versterkt zo mogelijk de inhoud van uw meeting. Als één team zijn de meetingdoelstellingen immers vlotter realiseerbaar danwel individueel.

Covid Safe Scan

Covid-Safe scan

Voor onze en jullie veiligheid doen we bij ieder evenement een Covid-Safe scan bij iedere bezoeker. Hou er dus ajb rekening bij dat we bij aankomst de QR code scannen en dit verifiëren met een identiteitskaart, paspoort, rijbewijs, ... .

Laat dit ook aan jullie genodigden weten, wij willen namelijk geen discussie bij aankomst.

Heb je de app nog niet?
Download deze via CovidSafe