Moorddiner | Teambuilding | Kokima corporate events

Teambuilding
Moorddiner

Fun

3

Gezelligheid

4

Actief

2

Teambuilding

2

Groepsgrootte(s)

10 30 50 100 100+

Duur

4u

Prijs

€ 125 p.p.
(prijsvoorstel voor 80 personen)
Catering    Thema        Indoor teambuilding    

Heb je zin om voor één avond Hercule Poirot te zijn en het enige echte, originele moorddiner “Murder Event” van Murder Inc. mee te maken?
Stel U voor…

De heer Sylvain De Vocht, een rijke gierigaard, werd vermoord. Vreemd genoeg had hij tijdens zijn laatste dagen reeds het vermoeden dat hij zou vermoord worden. Hij laat daarom zijn goede vriend notaris de Pelsmaecker een eigenaardig testament opmaken. Een sprekend testament. Iedereen die baat heeft bij de opening en lezing van dit testament, wordt door zijn notaris uitgenodigd.

Naast de gasten blijken ook de wettelijke erfgenamen van Sylvain de Vocht aanwezig te zijn. U maakt kennis met onder andere zijn ouderwetse huishoudster, zijn ietwat louche zakenpartner met zijn echtgenote, zijn neef (of liever nicht…),…

Tijdens het bekijken van het testament wordt duidelijk dat De Vocht zijn fortuin niet zomaar zal verdelen onder zijn erfgenamen. Meer zelfs, excentriek als hij was, verbindt hij zijn erfenis aan een wedstrijd. Degene die zijn moordenaar vindt krijgt zijn ganse fortuin! Notaris De Pelsmaecker wordt daarom tijdens het verdere verloop van de avond bijgestaan door inspecteur Villard, inspecteur van de gerechtelijke politie.

Tijdens de loop van het diner krijgen de gasten beetje bij beetje een duidelijker beeld van de onderlinge relaties in deze bizarre familie. De erfgenamen leggen met veel overtuiging hun alibi op tafel en proberen vooral de andere erfgenamen in een slecht daglicht te plaatsen. U ondervraagt, U observeert, U waant zich een echte Hercule Poirot!

Tot plots…een tweede moord gebeurt. De inspecteur neemt het onderzoek in handen en gaat op basis van zijn gegevens en de verzamelde gegevens van de gasten op zoek naar de dader.

Wie is de moordenaar van Sylvain de Vocht? Waarom werd een tweede persoon vermoord? En wat gebeurt er met zijn fortuin??
Daarvoor zal u moeten aanwezig zijn bij de opening van het testament!

Reeds in 1990 creëerde Murder Inc. dit meeslepende Murder Event®, een tijdloos format dat tot op de dag van vandaag een groot succes kent.

Prijzen

Evenement (tot 80 deelnemers)€ 4.400,00
Logistiek en diner€ 70,00 p.p.

Dranken mee inbegrepen: pils, wijnen, frisdranken, water en koffie of thee bij nagerecht
Prijzen incl btw

Samenvatting

Fun

3

Gezelligheid

4

Actief

2

Teambuilding

2

Groepsgrootte(s)

10 30 50 100 100+

Duur

4u

Prijs

€ 125 p.p.
(prijsvoorstel voor 80 personen)