Gezinsuitstap
Virtual Reality Family

Met het gezin kan je de virtuele werelden komen ontdekken. Met een aangepast programma van 1 of 2u zorgen we voor een op maat samengesteld pakket waar jullie als gezin geweldig plezier zullen beleven.

Virtual Reality in een uniek decor

Het Kokima eventkasteel te Kortessem is de vaste locatie voor Virtual Reality.Met de grote gratis privé parking en zijn vlotte bereikbaarheid via autostrade en vanuit Hasselt is deze locatie perfect gelegen voor jullie uitstap

State-of-the-art Virtual Reality

Voor onze Virtual Reality ervaring maken we gebruik van de meest recente VR brillen in combinatie met uiterst krachtige computers.
Onze ervaren teambuilding begeleiders gidsen jullie doorheen deze wonderlijke wereld.

Virtual Reality kostprijs

Ons Virtual Reality center is gelegen in het Kokima eventkasteel te Kortessem tegen Hasselt. Parking is gratis en gelegen tegen het eventkasteel.
Een sessie heeft een duurtijd van 1 of 2u en de kostprijs hiervoor is € 17,50 per persoon, per uur inclusief btw voor minimum 4 deelnemers.

Reserveer jullie plaats

Praktische info over onze Virtual Reality

Wil je graag reserveren?

Stuur een mailtje via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@kokima.be met daarin het gewenste startuur en het aantal deelnemers.
Prijs is € 17,50 per persoon, per uur met minimum 4 personen.

Verloop van de Virtual Reality workshop

Op het afgesproken tijdstip ontvangen we je graag in het eventkasteel. Hier neemt de begeleider je mee naar het Virtual Reality center.
Gedurende de sessie is er steeds een begeleider aanwezig om jullie wegwijs te maken met Virtual Reality.

In groepjes van 2-3 deelnemers maak je gebruik van een VR-station. Om de beurt kan je met de Virtual Reality bril zelf werelden verkennen.
Sommige ervaringen zijn behoorlijk intensief en door in groepjes te werken kunnen jullie elkaar begeleiden in deze ervaringen.

Covid Safe Scan

Covid-Safe scan

Voor onze en jullie veiligheid doen we bij ieder evenement een Covid-Safe scan bij iedere bezoeker. Hou er dus ajb rekening bij dat we bij aankomst de QR code scannen en dit verifiëren met een identiteitskaart, paspoort, rijbewijs, ... .

Laat dit ook aan jullie genodigden weten, wij willen namelijk geen discussie bij aankomst.

Heb je de app nog niet?
Download deze via CovidSafe